Elefant der symboliserer rejsen hjem til dig selv
Jeg tilbyder

Traumeinformeret kropsterapi TIK


Traumeinformeret kropsterapi er en blid, dybdevirkende og terapeutisk kropsbehandling med fokus på heling og regulering af det autonome nervesystem. Sammen arbejder vi hen mod at dit nervesystem over tid bliver mere fleksibelt, så det bliver nemmere at genfinde ro, hvile og tryghed.


Under en kropsterapeutisk session stiller vi ind på alt det, din krop gemmer på. Vores nervesystem, celler og væv bærer hele vores historik, også alt det, vi ikke husker med ord. Overvældende oplevelser, situationer og følelser som vi har rationaliseret væk eller fortrængt, fordi vi ikke kunne rumme dem, men som sidder i kroppen og skaber ubalance. Vi arbejder med at genbebo og styrke forbindelsen til kroppen og med at blive mere fortrolig med de indre fysiske sansninger.


Jeg tror på at vi alle rummer sundhed og ressourcer og evnen til heling – og jeg møder dig med en grundlæggende tillid til og respekt for din krop. Selvom du kommer til kropsterapi fordi du er udfordret på noget i dit liv, så vil jeg også bringe fokus på dine ressourcer og arbejde med at genoprette den indre iboende sundhed. Der ligger en sundhed bag alle ubalancer og kroppen vil os altid det bedste.


Alle sessioner er forskellige. Jeg tager udgangspunkt i det der er og det der opstår undervejs. Vi indleder sessionen med en samtale om, hvad der fylder hos dig lige nu. Det kan være tanker, følelser, handlinger, oplevelser, adfærd, mønstre eller fysiske symptomer du mærker. Måske du ved præcist hvorfor du er kommet og hvad du ønsker at arbejde med, eller måske du mærker en ubalance og noget der er "off", uden at du kan (eller har brug for at) sætte så mange ord på. Uanset, så er det helt okay.


Når du er klar til det, kommer du på briksen. Jeg arbejder intuitivt med det der opstår, og jeg placerer mine hænder på din krop ud fra hvor jeg fornemmer at den kalder på opmærksomhed. Jeg arbejder med blide berøringer og pulserende bevægelser. Sammen følger vi kroppens flow og går med de sansninger, tanker og følelser der opstår og stiller nysgerrigt ind på det kroppen fortæller.


På briksen er der ikke noget du skal eller ikke skal. Hvis du mærker at du har brug for at justere kroppen eller strække dig er det okay. Det er okay at tale, at være stille, at græde og at reagere på hvad end der opstår i dig. Sessionen er også en invitation til at mærke og følge dine behov og grænser. Sessionen afrundes med en kort samtale.


Traumeinformeret kropsterapi kan afhjælpe


  • Stress, angst, bekymringer og overtænkning
  • At stå i omvæltninger, livsovergange og kriser som fx arbejdsskift, at blive forælder, brud, tab mv.
  • Svære og måske ukendte følelser som ensomhed, sorg mv.
  • Indre uro og rastløshed
  • ADHD og ADD
  • Vrede og tendens til at skabe konflikter (indre som ydre)
  • Besvær ved at mærke kroppen, behov og grænser
  • Tendens til at forsvinde væk i tankerne, dissociere og overspringshandle
  • Manglende livslyst og tab af mening
  • Madstress og spiseforstyrrelse.


Nervesystemet er plastisk og former sig efter omgivelserne og det oplevede trusselniveau. Vores måde at være i verden på hænger sammen med vores nervesystem og hvor fleksibelt, aktiveret eller balanceret det er. Nervesystemet bruger oceaner af tid på at være i alarmberedskab. Med ro på nervesystemet frigives en masse energi, som du kan bruge på at leve og nyde.


En session på 60 min 800 kr.

En lang session på 90 min 1100 kr.

Klippekort til 3 sessioner a 60 min 1900 kr. (spar 500 kr.)

Klippekort til 3 sessioner a 90 min 2600 (700 kr.)

Forløb: Bliv ven med dit nervesystem

1 lang indledende session med traumeinformeret kropsterapi (90 min)

4 almindelige sessioner med traumeinformeret kropsterapi (60 min)


Forløbet er til dig der ønsker at leve mere frit og balanceret – kropsligt og mentalt. At gøre dig fri af andres (og dine egne, internaliserede) forventninger til hvem og hvad du skal være og gøre. Dig der ønsker at lære dit nervesystem bedre at kende og derigennem mindske stress, bekymringer, angst, depressive tanker.


Hvorfor er det vigtigt at lære sit nervesystem at kende og at kunne regulere sig selv?


Vores nervesystem bruger oceaner af ressourcer på at være i alarmberedskab. Vores måde at være i verden på hænger sammen med vores nervesystem, hvor fleksibelt det er og om det er overbelastet og/eller "skævt" indstillet pga. traumer og overvældende hændelser. Vores mønstre, overlevelsesstrategier, selvværd, default-tanker, overbevisninger, følelser og selvværd hænger i høj grad sammen med nervesystemet. Nervesystemet er en helt essentiel brik ift. at kunne leve balanceret i overensstemmelse med egne behov, grænser og værdier, indgå i sunde relationer og i det hele taget skabe et liv med plads til at leve frem for at overleve.


I forløbet kombinerer jeg redskaber og metoder fra traumeinformeret kropsterapi, kognitiv coaching og yoga. Forløbet omfatter også psykoeducation til dig der ønsker et mere teoretisk indblik i nervesystemet og hvordan det kan bidrage til en forståelse af din specifikke situation og symptomer.


Dette forløb er til dig der ønsker at


  • Lære dit nervesystem at kende og få redskaber til at selvregulere
  • Blive bevidst om dine reaktionsmønstre og triggers og hvad du kan gøre i stedet
  • Stå stærkere i dig selv
  • Arbejde med specifikke traumer og voldsomme hændelser
  • Udforske dine behov, følelser, grænser og kropslige signaler i et trygt rum
  • Komme ned i kroppen og styrke forbindelsen og tilliden til din krop
  • Øge dit nervesystems fleksibilitet og din evne til at genfinde ro
  • Reducere stress, angst, indre uro og tankemylder
  • Give dig selv et omsorgsfuldt rum med plads til hvile, restitution og heling


Forløbet vil reducere de negative symptomer som du oplever pga. ubalancer i nervesystemet. Med ro på nervesystemet kan du bruge ressourcerne på at leve (ikke bare overleve).


Forløbet består af i alt 5 sessioner traumeinformeret kropsterapi:

1 lang indledende session a 90 min varighed

4 sessioner a 60 min varighed


Prisen er 3300 kr. (spar 1000 kr.)


Coachende samtaleterapi

En samtale er for dig der ønsker en forandring - og som har lyst til at arbejde med de udfordringer, som fylder i dit liv. Uanset hvilke udfordringer og uanset hvor du er i din proces.


Du har kun et valg fordi du ved at du har et valg.


Det kræver meget mod at stoppe op og kigge på sig selv. Men det er vigtigt, for det er første skridt mod at tage aktiv stilling til hvordan du ønsker at være og hvad du ønsker at skabe gøre fremadrettet. Det er første skridt mod at tage ejerskab over dit liv. Under et forløb med kognitiv coaching vil vi sammen arbejde med at bevidstgøre, bryde negative og uhensigtsmæssige mønstre, etablere nye vaner samt styrke din motivation.


At bryde mønstre, at gøre og være anderledes end du er vant til vil tvinge dig ud af din komfortzone, og det kan naturligvis være både sårbart og frygtsomt. Jeg står ved din side, støtter, hepper og motiverer dig til at bryde dine gamle mønstre.


Samtaleterapi er til dig der ønsker


  • Kontakt til dig selv og din mavefornemmelse – en oplevelse af at stå stærkt i dig selv
  • Rummelighed med dig selv og din proces
  • Øget selvrespekt samt friheden og glæden ved at opleve, at du kan regne med dig selv
  • Bevidsthed om dine personlige styrker
  • Kropsligt forankret viden om dine automatiske mønstre – og hvad du kan gøre i stedet
  • Klarhed over dine værdier og hvad der egentlig er vigtigt for dig i dit liv
  • Motivation og handlekraft til at gå efter det du mærker er rigtigt
  • En realistisk og skræddersyet plan for, hvordan du med små skridt kan forme det liv og den hverdag, som harmonerer med den person du er.


Coaching er en ældgammel samtaleteknik, som handler om at bidrage til nye perspektiver hos den anden – perspektiver som man ikke selv havde set. Indsigt. Noget af det der er genialt ved coaching er, i min optik, at det er en ligeværdig samtale, hvor det er min rolle som coach at skabe indsigt og nye perspektiver, og at støtte dig i at finde ud af hvad der er den rigtige løsning for dig. Min erfaring er, at det er langt mere holdbart på den lange bane – end hvis der kommet en behandler og forsøger at pådutte løsninger og fikse. Mens terapeutiske samtaler hos en psykolog eller psykoterapeut ofte handler om at forstå og bearbejde noget der skete i fortiden, så har coachende samtaler et mere fremadrettet fokus. Et fokus på noget vi gerne vil være, gøre, opnå eller lykkes med. Det kan i princippet være hvad som helst. Det vigtige er, at det er noget man brænder for, noget man i virkeligheden gerne vil arbejde med. Det nytter ikke noget at blive coachet på noget man føler at man ”burde” gøre. Vi genbesøger gerne ting i fortiden, når det har et specifikt formål i forhold til samtalen.


En coachende samtale kan fx tage udgangspunkt i et ønske om at være mere selvkærlig, mere rolig, at orke at lege med sine børn, prioritere sig selv, komme i form (hvis det er en lyst, ikke en ”burde”), undgå at gå ned med stress (igen), mindske madstress og spiseforstyrrede tanker, rumme sin kroniske sygdom. Dette er eksempler fra mine sessioner – kun fantasien (og lysten og længslen) sætter grænserne.


Hvad vil det betyde for dig at lykkes? Hvad vil det kunne bringe med sig i andre områder af dit liv?


Vi går sammen nysgerrigt på opdagelse i hvad det er der står i vejen. Hvad er det egentlig der forhindrer dig i fx at være den udgave af dig selv, du ønsker at være? Det første der kommer til os når vi taler om forhindringer er som regel ikke de egentlige forhindringer, men overfladeforhindringer. Det er fx tid og penge. Det kan være reelt nok. Men bag overfladeforhindringerne ligger ofte dybereliggende forhindringer. Det kan handle om opdragelse, sociale normer, personlighedsstruktur, tilknytningsstil, traumer og meget mere. Mange forhindringer kan vi opløse gennem kognitive samtaleteknikker. Andre forhindringer går dybere og sidder i kroppen, i nervesystemet. Her trækker jeg på teknikker fra den traumeinformerede kropsterapi.


Positive og holdbare ændringer i vores liv kommer ikke af sig selv, de kræver vedligeholdelse, så der skabes nye nerveforbindelser. Derfor vil en coachende samtale også altid inkludere en snak om, hvordan det er realistisk for dig at integrere de nye indsigter helt konkret på daglig basis. Det bliver nemmere med tiden.


Jeg har god erfaring med at skabe resultater indenfor personlige kriser, udfordrende sociale relationer, ensomhed, dårligt selvværd, spiseforstyrrelser, work/life-balance, stress og afklaring i forhold til arbejde og karriere. Skal jeg være din no bullshit-ven, der ser dig, støtter dig og giver dig kærlige skub i DIN retning?


En samtale på 60 min 800 kr.

Forløb bestående af 3 coachende samtaler a 60 min. 1900 kr (spar 400 kr.)

Coachende samtaler kan også foregå via Zoom eller telefon. Dejligt fleksibelt og mageligt.