Elefant der symboliserer rejsen hjem til dig selv
Ceremoniel kakao

Hvad er ceremoniel kakao?


Ceremoniel kakao er en kraftfuld og ældgammel plantemedicin, der udover at smage skønt, også nærer både krop og sind. Den er milevidt fra supermarkedets kakaomælk. Ceremoniel kakao er lavet af 100 pct. ren kakaomasse af en særlig kvalitet. Den er mindre forarbejdet end almindelig kakao og chokolade og er derfor også mere potent og kraftfuld i både smag og virkning.


Kakao er en naturlig kilde til en lang række af sundheds- og humørfremmende kemi, bl.a. magnesium, serotonin, histamin, tryptofan, phenylethylamin, anandamid (the bliss chemical) og dopamin. Mere konkret kan kakao bidrage til hjerteåbning, øget fokus, energi og kreativitet, stærkere intuition, øget kropsbevidsthed, afrodisium, kontakt til følelser og en oplevelse af at være forbundet med dig selv, andre, naturen og universet.


Hvorfor kakao?


Kakao stilner sindet og åbner kontakten til hjertet, og kakao støtter os i at (gen)skabe forbindelsen til os selv. Når vi aktivt vælger at tage tid ud af vores dag til at tilberede og drikke en kop kakao sker der noget: Processen med at måle af, opvarme og servere. Dufte. Fornemme. Smage. Drikke. Når vi sanser er vi nærværende. Kakao tilbyder et åndehul væk fra hverdagens pres, et åndehul hvor mobilen får en pause. Kakaodrikning indbyder til nærvær. Når du er nærværende med dig selv kan ydre støj aftage og din indre stemme få plads. Du må også gerne drikke det bare fordi det smager skønt.


For mig er kakaoen også en lækker måde at understøtte regulering af nervesystemet, fordi kakaoen indbyder til at komme ned i kroppen og til at være nærværende med det der er i nuet af sanseindtryk, kropslige fornemmelser, følelser og tanker.


Jeg forhandler ceremoniel kakao fra LovebyGaia - og du kan læse meget mere om den ovre på lovebygaia.com. Kontakt mig for afhentning af kakaoen hos mig privat på Frederiksberg eller når jeg er i HEL på Nørrebro.


200 g. 195 kr

400 g 310 kr.

800 g. 560 kr.