Elefant der symboliserer rejsen hjem til dig selvForløb: Bliv ven med dit nervesystem


Forløbet er til dig der ønsker at leve mere frit og balanceret – kropsligt og mentalt. At gøre dig fri af andres (og dine egne) forventninger til hvem og hvad du skal være og gøre. Dig der ønsker at lære dit nervesystem bedre at kende og derigennem mindske stress, spiseforstyrrede tanker, spiseforstyrrelser, bekymringer, angst, depressive tanker mv.


Hvorfor er det vigtigt at lære sit nervesystem at kende og at kunne regulere sig selv?


Vores nervesystem bruger oceaner af ressourcer på at være i alarmberedskab. Vores måde at være i verden på hænger sammen med vores nervesystem, hvor fleksibelt det er, om det er overbelastet og/eller skævt indstillet pga. traumer og overvældende hændelser. Vores mønstre, overlevelsesstrategier, selvværd, default-tanker, overbevisninger, følelser og selvværd hænger i høj grad sammen med nervesystemet. Nervesystemet er en helt essentiel brik ift. at kunne leve balanceret i overensstemmelse med egne behov, grænser og værdier, indgå i sunde relationer og i det hele taget skabe et liv med plads til at leve frem for at overleve.


I forløbet kombinerer jeg redskaber og metoder fra traumeinformeret kropsterapi, kognitiv coaching og yoga. Forløbet omfatter også psykoeducationtil dig der ønsker et mere teoretisk indblik i nervesystemet og hvordan det kan bidrage til en forståelse af din specifikke situation og symptomer.  


Dette forløb vil forbedre din evne til at

  • Sanse kroppen indefra
  • Fornemme hvor du er i dit nervesystem
  • Regulere dit nervesystem gennem konkrete øvelser og redskaber
  • Mærke dine behov og grænser
  • Være bevidst om hvad der trigger dig og sætter dit nervesystem i alarmberedskab - og hvad du kan og ønsker at gøre i stedet.


Forløbet vil reducere de negative symptomer som du oplever pga. traumer i nervesystemet. Med ro på nervesystemet kan du bruge ressourcerne på at leve (ikke bare overleve).

 

Forløbet består af i alt 5 sessioner:

1 lang indledende session a 90 min varighed

4 sessioner a 60 min varighed


Prisen er 3000 kr. (spar 750 kr.)


Jeg blev ramt at meget voldsom stress i sommeren 2020 - har i de sidste 2 år gået til psykolog for at komme af med stressen. Men kroppen husker… så jeg har ikke kunne komme af med trykken for brystet og besvær med at trække vejret ordentligt…

Jeg fandt Rikke ved et tilfælde gennem en veninde.
Min første gang var en meget speciel oplevelse… min krop havde en masse den skulle af med - så jeg græd meget.. og jeg havde det som om mit bryst var ved at eksplodere. Dagene efter var det som om knuden i mit bryst begyndte at opløse sig.
Efter anden gang - 2 uger efter var der ikke trykken for brystet mere - efter 2 år var det forsvundet på bare to gange hos Rikke.
Jeg har nu været der 3 gange og har besluttet at blive ved - jeg har savnet mig-tid og den får jeg hos Rikke. Der er ro, rum og plads til mig og alle mine følelser. Tak Rikke ❤️


CAMILLA