Elefant der symboliserer rejsen hjem til dig selv


Traumeinformeret kropsterapi TIK


Blid kropsterapi der heler og regulerer dit nervesystem. Vores måde at være i verden på hænger sammen med vores nervesystem og hvor fleksibelt, aktiveret eller balanceret det er. Nervesystemet bruger oceaner af ressourcer på at være i alarmberedskab. Med ro på nervesystemet kan du begynde at leve mere frit og ikke blot overleve.


Traumeinformeret kropsterapi støtter kroppen i at finde ro og ressourcer, så den i eget tempo kan gennemgå den proces som den har brug for. Gennem ro, nærvær og mit eget rolige nervesystem arbejder jeg bl.a. med at regulere og hele nervesystemet.


Kropsterapien er for dig der ønsker at leve mere frit og balanceret – kropsligt og mentalt. At gøre dig fri af andres (og egne) forventninger til hvem og hvad du skal være og gøre. Dig der ønsker at lære dig selv og dit nervesystem bedre at kende og leve mere frit, ubekymret og uden at kroppen ”tager over”. En session kan tage udgangspunkt i hvad end der fylder i livet lige. Det kan være mere eller mindre akutte ting i dit liv, fx


  • Stress, angst, bekymringer og overtænkning
  • At stå i omvæltninger, livsovergange og kriser som fx arbejdsskift, at blive forælder, brud, tab mv.
  • Svære følelser som ensomhed, sorg mv.
  • Indre uro og rastløshed
  • ADHD og ADD
  • Vrede og tendens til at skabe konflikter (indre som ydre)
  • Besvær ved at mærke kroppen, behov og grænser
  • Tendens til at forsvinde væk i tankerne, overspringshandlinger
  • Manglende livslyst og tab af mening 
  • Madstress og spiseforstyrrelse.


Under kropsterapien stimulerer jeg vagusnerven og støtter dermed dit nervesystem i at finde ro. Nervesystemet er plastisk og former sig efter omgivelserne og det oplevede trusselniveau. Over tid vil du gennem kropsterapien opleve, at din egen evne til at være i kroppen og (gen)finde ro alene og sammen med andre bliver gradvist øget.

En session på 60 min 700 kr.

En lang session på 90 min 950 kr.

Klippekort til 3 sessioner a 60 min 1800 kr. (spar 300 kr.)

Klippekort til 3 sessioner a 90 min 2300 (spar 550 kr.)


Jeg blev ramt at meget voldsom stress i sommeren 2020 - har i de sidste 2 år gået til psykolog for at komme af med stressen. Men kroppen husker… så jeg har ikke kunne komme af med trykken for brystet og besvær med at trække vejret ordentligt…

Jeg fandt Rikke ved et tilfælde gennem en veninde.
Min første gang var en meget speciel oplevelse… min krop havde en masse den skulle af med - så jeg græd meget.. og jeg havde det som om mit bryst var ved at eksplodere. Dagene efter var det som om knuden i mit bryst begyndte at opløse sig.
Efter anden gang - 2 uger efter var der ikke trykken for brystet mere - efter 2 år var det forsvundet på bare to gange hos Rikke.
Jeg har nu været der 3 gange og har besluttet at blive ved - jeg har savnet mig-tid og den får jeg hos Rikke. Der er ro, rum og plads til mig og alle mine følelser. Tak Rikke ❤️


CAMILLA